top of page

Behandelingen

Bij Bauland Kliniek kan je terecht voor een borstvergroting, borstlift, prothesewissel, facelift, onderooglidcorrectie, bovenooglidcorrectie of een schaamlipcorrectie.

Borstvergroting

Sommige borsten zijn van nature kleiner of zijn door zwangerschap of ouderdom verslapt of vermagerd. Een borstvergroting geeft je een vollere cupmaat en rondere borsten.

Bij een borstvergroting wordt er door middel van een prothese meer volume gegeven aan de borsten. De operatie zal plaatsvinden onder algehele narcose. Lees meer over de borstvergroting.

Borstlift

Een borstlift is een oplossing als je van nature last hebt van hangende borsten of wanneer de borsten verslapt zijn door een zwangerschap of gewichtsverlies.

Door overtollige huid bij de borsten te verwijderen worden de borsten gelift. Dit gebeurt onder algehele narcose. Lees meer over de borstlift.

Prothesewissel

Het kan zo zijn dat je protheses na bepaalde tijd aan vervanging toe zijn. Hiervoor kan je ook bij ons terecht. Bij een prothesewissel worden de huidige protheses verwijderd en nieuwe protheses geplaatst. Een prothesewissel kan om meerdere redenen wenselijk zijn. Lees over de prothesewissel.

Facelift

Veroudering van het gezicht en de hals is goed zichtbaar en wordt daardoor vaak als hinderlijk ervaren. Met een facelift kan de biologische klok worden teruggedraaid, zodat je er jaren jonger uitziet. Tijdens de operatie onder algehele narcose worden er strategische incisies gemaakt om de huid in het gezicht en de hals gladder te maken. Lees meer over de facelift.

Onderooglidcorrectie

Als je van nature last hebt van wallen of hangende onderoogleden door veroudering, kan een onderooglidcorrectie je van je klachten af helpen. Door overtollig vet of overtollige huid te verwijderen krijg je je jonge en frisse uitstraling weer terug. Deze operatie wordt uitgevoerd onder algehele narcose. Lees meer over de onderooglidcorrectie.

Bovenooglidcorrectie

Eén van de meest uitgevoerde ingrepen is de bovenooglidcorrectie. Veel mensen hebben last van hangende oogleden en ervaren hierdoor klachten als hoofdpijn of een drukkend gevoel op de ogen. De bovenooglidcorrectie wordt uitgevoerd onder lokale verdoving. Tijdens deze operatie wordt de overtollige huid boven de ogen verwijderd. Lees meer over de bovenooglidcorrectie.

Schaamlipcorrectie

Veel vrouwen hebben last van of storen zich aan de grootte van de binnenste schaamlippen. Een schaamlipcorrectie is een relatief eenvoudige oplossing voor deze klachten en wordt daarom vaak uitgevoerd. Tijdens de ingreep worden de binnenste schaamlippen verkleind onder lokale verdoving. Lees meer over de schaamlipcorrectie.

bottom of page